Denne hjemmeside bruger egne og tredjepartscookies, for at hjemmesiden fungerer optimalt og til at generere brugsstatistik.
Ved at fortsætte med at browse, acceptere du vores ookiepolitik

Ultimativ Eventyrsrejse: Aktiv Ferie i Nordspanien

Kort Ultimativ Eventyrsrejse: Aktiv Ferie i Nordspanien

Udfordre dig selv med spændende aktiviteter og oplev Nordspaniens skjulte skatte på en helt unik måde

Nordspanien er et mekka for naturelskere, og i særdeleshedes valfarter folk hertil for at finde den hele rigtige hule til hulevandring, den helt rigtige biflod til 'barrancos', den rigtige strand til surf, den rigtige bjerghældning til ens niveau af Via-Ferrata eller bjergklatring. Var det mange nye ord? Fortvivl ikke, du kan læse mere om dem her, og Nordspanien tilbyder ideelle forhold for at dyrke samtlige udfordringer, på netop dit niveau.

Spain is More samarbejder kun med de bedste guider i området, og på de bedste destinationer.

Dette rejseforslag kan modificeres og planlægges afhængigt af de aktiviteter du måtte ønske at inkludere på rejsen.

På rejsen kommer du helt automatisk til at opleve nogle af de smukkeste egne af Nordspanien. Og ikke mindst lokalområder, hvor du vil opleve Nordspaniens unikke gastronomi og kultur. Kort sagt, en uforglemmelig rejse, med tid til både afslapning og nye, måske uprøvede, aktiviteter.

I rejsens pris har vi inkluderet 4 aktiviteter, men du vælger selv, lige som turen længde er helt op til dig.

Aktiviteterne planlægges efter rute og den ønskede sværhedsgrad. Eksempelvis kan hulevandring i et område, måskekun gøres med udspring i vand og klautofobiske rum, og andre stedet kommer man igennem tørskoet, uden at føle at pladsen bliver trang. Det samme gælder de øvtrige oplistede aktiviteter.

I rejseforslaget har vi inkluderet fire aktiviteter, der giver oplevelser til enhver, både under jorden (hulevandring), i bjergene (barrancos), ved kysten (surf) og på floden (kano/kajak).

Ønsker du at kombinere din rejse med andre oplevelser, bedes du oplyse os herom når du sender din forespørgsel.

Klik her og find den eller de aktiviteter som vil gøre jeres tur helt unik.

Spain is More samarbejder med nole af områdets bedste udbydere og kan tilbyde alle de foreslåede aktiviteter på alle niveauer.

Inklusiv
 1. 7 x overnatning i dobbeltværelse på nøje udvalgte hoteller efter beliggenhed, kvalitet, service og autentisk charme.
 2. 7 x morgenmad.
 3. Fly København/ Billund/ Aalborg/ Hamburg til Bilbao t/r - inkl. 1 stk check-in bagage p.p.*
 4. Billeje alle dage - kategori: Ford Fiesta el. lignende (inkl. fri kilometer, skatter, afgifter og basisforsikring). Opgradering ved over 3 pers.
 5. 4 multi-adventure aktiviteter (Hulevandring, Barrancos, Surf-kursus, Kano el. Kajak)**.
 6. Entre Guggenheim.
 7. Udførlig, digitale Spain is More rejseguide med anbefalinger, rejserute, kørselsvejledninger til hoteller mv.
 8. 24/7 nødtelefonnummer.
 9. Skatter og afgifter.
 10. *Med mindre andet er specificeret i tilbuddet. Vægt afhænger af flyselskab (typisk mellem 20 og 23 kg.). 

**Disse aktiviteter er vejledende og kan mod evt. pristillæg ændres til andre aktiviteter. 

Muligt/Valgfrit
 1. Gør din rejse personlig: Udvid opholdet, tilføj spændende og autentiske oplevelser mv.
 2. Billeje: Sig til såfremt du ønsker en anden bilkategori.
 3. Afbestillingsforsikring fra Gouda: 7 % af rejsens pris (kan tilvælges ved bestilling). Læs mere her.

Ultimativ Eventyrsrejse: Aktiv Ferie i Nordspanien

fra
8.700 DKK/pers.
Modtag Tilbud
Tillæg for enkeltværelse: 1.400 DKK

Dagsprogram

Ultimativ Eventyrsrejse: Aktiv Ferie i Nordspanien

Detaljeret rejseplan (se alle dage )
Dag 1: Ankomst til Bilbao

Ankomst til Bilbao. Overnatning på hotel i centrum af Bilbao. Turen inkluderer adgang til Guggenheimmuseet, som der nærmest er obligatorisk at besøge. Dernæst kan Bilbaos gamle bydel, fyldt med pinxcos-barer (tapasbarer), og den smukke promenade langs floden opleves.

Dag 2: Bilbao

Bilbao er en af de vigtigste byer i Baskerlandet. Sammenlignet med det aristokratiske San Sebastian, har Bilbao altid været betragtet som den grimme, industrielle søster. Tingene ændrede sig, da Bilbao blev valgt som hjemsted for det storslåede, moderne og futuristiske Guggenheim museum.

Dag 3 - 5: Picos de Europa (Hulevandring og Barrancos)

Turen går dybt in i bjergkæden Picos de Europa til et fantastisk bjerghotel omgivet af smukke bjergtinder. 

Inden du kommer så langt, gøres dog holdt ca. 1 times kørsel fra Bilbao, hvor turens første aktivitet foregår, hulevandring: 


Hulevandring er en ganske unik oplevelse, hvor man kommer dybt ind i de enorme drypstenshuler. Langt længere end turisterne kommer og langt længere end der er stier, lys og tørt. I våddragt og med pandelampe følger af en guide jer gennem den underjordiske flod, hvor det til tider er nødvendigt at stole fuldt ud på hinanden og hoppe direkte ud i mørket. Her indgår typisk også lidt rappelling og klatring i denne disciplin. En unik oplevelse som ikke findes lige mange andre steder i verden.  


På køreturen mod hotellet i Picos de Europa rejser fantastiske klippeformationer sig højt og imponerende på begge siden af vejen og den sideløbende flod og man lukkes ind i en naturskøn verden omgivet af høje bjerge, idylliske landsbyer og et fantastisk landkøkken. 

Hotellet er et ideelt udgangspunkt til at besøge områdets seværdigheder og til at udforske de spændende aktiviteter som området byder på. Dagen efter er det tid til turens anden aktivitet, barrancos:


Barrancos er altid en af favoritterne blandt vores gæster. Du vælger selv om niveauet skal være let, middel eller svær alt imens du bevæger dig gennem små floder, klatrer på bjergsiderne eller hopper i små naturlige pools, formet af floden. Du bliver fulgt af en af områdets bedste guides, som nok skal sørge for at du kommer helskindet igennem (3-4 timer).


Der er uanede muligheder for vandring på alle niveauer i løbet af opholdet i bjergene. Nær hotellet findes en gondol-bane, som fører dig højderne, hvorfra udsigten er betagende og hvorfra der er masser af spændende vandreruter.

Dag 5 - 7: Llanes (Kayak/Kano og Surf)

Turen går tilbage til den smukke grønne frodige spanske nordkyst. Du overnatter i en af de hyggeligste kystbyer, Llanes, på det dejligt hotel i centrum af byen.

Mellem skovene, de idylliske fiskerlandsbyer og de barske klippeformationer findes nogle af Spaniens bedste strande. Her findes et utal af spændende muligheder for sightseeing uanset interesse, hvilket Spain is More vil guide dig kyndigt igennem ved hjælp af den guidebog du modtager før afrejse.

På grund af nærheden til bjergene er området gennemstrømmet af en række floder, som er ideelle for kajak- eller kanoturer. Denne tur inkluderer en kano eller kajaktur på en af de smukkeste floder i området.


En kano- eller kajaktur er en klassisk aktivitet, som altid er spændende og hyggelig for både børn og voksne. Det er en glimrende anledning til, at komme væk fra vejene, medbringe madpakken og nyde landskabet, roen og slappe af på færden gennem dale og skove på rolige floder. Som regel er turen uden guide, men inklusiv afhentning og tilbagekørsel efter turen. I juli og august kan der være mange på floden og dette tidspunkt er derfor mindre fredfyldt end årets andre måneder.


Nordspaniens bølger er verdenskendste, og selvfølgelig skal man prøve kræfter med dem. Såfremt vind og vejr tillader er turens sidste aktivitet et 2 timers surfkursus på dit niveau.


Surf-folk fra hele verden, valfarter hertil når sæsonen nærmer sig for at føle suset på de ideelle bølger. Enkelte strande er legendariske surfstrande og vi kan lave kurser for enhver smag og på ethvert niveau. Instruktørerne er typisk fra andre lande, da de tjener til opholdet som ”surf-bums” ved at ernære sig lidt som surfinstruktør. Men de brænder for det og på den måde får man et lille indblik i den autentiske surfkultur. Ønsker du et kursus på højt niveau afhænger udfordringen selvfølgelig af vejr og vind.


 

Dag 8: Hjemrejse fra Bilbao

Andre lignende rejser

Se alle Camino pilgrimsrejser

Hvad siger vores kunder

Læs vores gæsters anbefalinger

Vores blog

Se flere blogindlæg