Denne hjemmeside bruger egne og tredjepartscookies, for at hjemmesiden fungerer optimalt og til at generere brugsstatistik.
Ved at fortsætte med at browse, acceptere du vores ookiepolitik

15 Gode grunde til at vælge den Portugisiske Camino

Hvorfor vælge Camino Portugues? Det giver vi et par eksempler på her.

2024-02-10

Den Portugisiske rute

Først og fremmest bør vi nævne, at der ikke findes én camino, som er den rigtige eller den bedste. Alle er de forskellige og der er forskellige grunde til at tage hver og en. Det er meget individuelt, hvad man foretrækker på sin pilgrimsrejse. 

Ikke desto mindre vil vi her fortælle dig om nogle af fordelene ved Camino Portugues, den portugisiske rute.

Har du allerede øje for Camino Portugués? Så lad dig inspirere endnu mere.

Camino Portugues


15 gode grunde

Vi håber de kan være med til at overbevise dig om at du bør prøve denne camino, mindst en gang, eventuelt af to omgange eller både den centralerute og kystruten. 

1) Camino Portugues er den anden mest populære pilgrimsrute efter Camino Francés. Men den er stadig langt bagud i antallet af pilgrimme. Selv hvis du vandrer i højsæsonen vil du være i stand til at nyde stille øjeblikke. Udnyt dette nu, da populariteten øges år for år. 

2) Det er en af de letteste camino ruter rent fysisk. 

3) Caminoen er godt markeret med skilte, gule pile mv.

4) En Camino som er mulig at gå stort set hele året rundt

Portuguese way

 

5) Der er ikke langt imellem servicefaciliteter som, butikker, apotek, cafér, restauranter mm. .... særligt på den Spanske del af Camino Portugues, fra Tui til Santiago. 

6) Frodig og grøn natur. På Camino Portugues paseres frodige skove, blide bakker, fjorde og store vinområder med mulighed for besøg på en vingård eller mindre bodaga.

7) Camino Portugués byder på mange interessante alternative vandrestier at vælge imellem på dagsetapperne. Et eksempel er ved Pontevedra, ved Flu dos Path i Rio dos Gafos hvor der findes et alternativ til den den sædvanlige rute, som fører dig gennem byens industriområde.

8) Når du krydser grænsen til Spanien i byen Tui, følger en perlerække af smukke galiciske landsbyer, hele vejen til Santiago. Du kommer forbi historiske landsbyer som Padrón (hvor den velkendte grønne peberfrugt kommer fra), Caldes og mange flere.

9) Turen går igennem Middelalderbyen Pontevedra, den maleriske og farverige hovedstad i Rias Baixas. Det har et meget velbevaret historisk centrum med masser af små hyggelige pladser. At slentre rundt her på de brostensbelagte gader er som at blive transporteret til en gammel middelalderby.

10) Du kan spise de berømte delikatesser Pimientos de Padrón (de små grønne spanske peberfrugter). Som du måske allerede kender. Nogle er "hot" og nogle er "not" - man ved aldrig.

The delicious Padron-paprika in Galicia

 

11) Selvom denne sti har nogle områder med asfaltveje, er de normalt ikke så befærdede.

12) Camino Portugués byder på en rejse fyldt med historier og legender. Der er skrifter, der siger, at det var her, muslingeskallen begyndte at blive brugt som et symbol på Camino de Santiago.

13) Hvis din rejse starter i Porto, så kan du nyde de lokale portvine og besøge en af ​​bodegaerne beliggende i byen.

14) Du får mulighed for at opleve to lande under samme vandring. I modsætning til den franske rute hvor du også krydser to lande, kan du her virkelig fordybe dig, da du har mange dejlige vandredage foran dig i Portugal.

15) Sidst men ikke mindst giver denne camino dig mulighed for at smage både det portugisiske og det spanske køkken. Begge er de fantastiske.

 

Hvis du nu er overbevist om at det skal være den Portugisiske Camino, som du vil vandre, så kontakt os endelig og få tilbud udarbejdet og sendt til dig.

Du kan læse mere om Camino Portugues her, hvor du også kan kontakte os med et klik på Book nu knappen. Så sender vi dig et uforpligtende tilbud. 

Tilbage