Denne hjemmeside bruger egne og tredjepartscookies, for at hjemmesiden fungerer optimalt og til at generere brugsstatistik.
Ved at fortsætte med at browse, acceptere du vores ookiepolitik

Ferie i Galicien

Galicien er et vidunderligt sted og en charmerende destination med smukke traditioner, pragtfuld natur og et mildt og behageligt klima.

Regionen er mangfoldig; den grønne jord, det blå hav, den venlige befolkning og det pragtfulde køkken, hvor specielt fisk og skaldyr udgør hovedingredienserne og hvortil den efterhånden verdensberømte lokale hvidvin Albariño nydes.

Galicien byder på fantastiske steder for de besøgende, såsom nogle af verdens bedste strande, barske klipperev, maleriske fiskerhavne, imponerende byer krydret med masser af aktiviteter som eksempelvis golf, fiskeri, vandsport, cykling og vandring.

Som udgangspunkt er befolkningen indadvendt og hylder nogle traditioner, som er meget anderledes end i resten af Spanien. Historisk set har galicerne eksempelvis troet på hekse og flere overnaturlige kræfter og mange af deres traditioner bærer præg heraf. Man får derfor mange anderledes oplevelser i Galicien, hvis man ved, hvor man skal lede. Galicerne elsker deres region, de er ydmyge, rolige og gæstfrie.

Galicien er kendt for sin kur- og spa- og wellnessturisme, som udnytter områdets helbredende kilder, og et ophold på de berømte luksus kurhoteller er en fantastisk oplevelse.

Galicien er en fryd for sanserne hvad enten man er til afslapning, kulturoplevelser, natur, turisme i landdistrikterne, et fremragende køkken eller vidunderlige strande... brug for mere?

Mest populære rejser

Galicien: Spaniens hemmelige perle

8 dage fra 10500DKK/pers
Galicien: Spaniens hemmelige perle
Mest populære rejser

Kør selv ferie langs Pilgrimsruten, Camino de Santiago

9 dage fra 8475DKK/pers
Kør selv ferie langs Pilgrimsruten, Camino de Santiago
Mest populære rejser

Fortryllende rejse langs Spaniens grønne kyst på smukke Parador hoteller

9 dage fra 8800DKK/pers
Fortryllende rejse langs Spaniens grønne kyst på smukke Parador hoteller

Vores blog

Se flere blogindlæg