Denne hjemmeside bruger egne og tredjepartscookies, for at hjemmesiden fungerer optimalt og til at generere brugsstatistik.
Ved at fortsætte med at browse, acceptere du vores ookiepolitik

4.9

Fortryllende rejse langs Spaniens grønne kyst på smukke Parador hoteller

Fortryllende rejse langs Spaniens grønne kyst på smukke Parador hoteller

Natur og kultur går hånd i hånd på denne rejse. Lækre strande, verdensberømte tapas, imponerende bjerge. Denne tur har det hele!

Fra det aristokratiske Baskerland til det landlige Galicien vil du på denne rejse opleve stor kulturel variation på turen langs denne smukke kyst. Overnatninger er i såvel hyggelige bjergbyer som atmosfærefyldte kyst- og badebyer. Du overnatter hver nat på imponerende Parador-hoteller, som er statsejede monumenter konverteret til luksushoteller.

Et hav af smukke strande passeres og er du tilhænger af det spanske køkken, er denne ferie ideel.
Inden afrejsen modtager du en omfattende guidebog med forslag til restauranter, særlige oplever, kortmateriale, gode råd mv. som du ikke finder i mere kommercielle guidebøger. 

Alt i alt en unik måde at opleve denne smukke kyststrækning - på luksushoteller til størrelsen på en normal pengepung.

Den Grønne Kyst er et ganske betegnende navn for dele af kyststrækningen fra Baskerlandet i øst til Galicien i vest.

Du vil her opleve et Spanien som er markant anderledes end det Sydspanien som du måske har besøgt flere gange på sommerferie. Dette både hvad angår kultur, gastronomi, traditioner og ikke mindst naturen, som dækker alt fra nogle af Spaniens lækreste strande til høje bjerge og spændende byer. 

 • fra 7800 DKK/pers.
 • 0 Km
 • 9 dage / 8 overnatninger
Inklusiv

fra 7.800 DKK/pers.Per person i delt dobbeltværelse

Tillæg for enkeltværelse: 2.400 DKK

Inklusiv
 1. 8 overnatninger i dobbeltværelse på 6 forskellige Parador-hoteller
 2. 8 x morgenmad
 3. Flyrejse til Bilbao t/r fra Billund, København el. Oslo
 4. Billeje: Ford Fiesta el. lign. inkl. basisforsikring
 5. Alle rejser er med start om søndagen, med mindre du ønsker at tilføjere yderligere overnatninger.
 6. Udførlig, digitale guidebog på dansk med div. anbefalinger, rejserute, vejledninger til hoteller mv.
 7. Div. afgifter, skatter
 8. Tilbuddet ikke gældende for grupper over 10 personer
Ej inklusiv
 1. *Bus eller tog er inkl. mellem byernes busstationer men ikke mellem hotel og busterminal/togstation, samt mellem lufthavn og hotel i Madrid. 
 2. **Ej inkl. one-way gebyr for afhentning i centrum og aflevering i lufthavn. Betales ved afhentning. Basisforsikring inkl.
 3. Fuld forsikring og ekstra chauffør kan tilkøbes ved afhentning.
Muligt/Valgfrit
 1. Gør din rejse personlig: Udvid opholdet, tilføj spændende og autentiske oplevelser mv.
 2. Billeje: Sig til såfremt du ønsker en anden bilkategori.
 3. Forlængelse af ophold i eks. Madrid, eller andre steder kan arrangeres.
 4. Afbestillingsforsikring fra Gouda: 7 % af rejsens pris (kan tilvælges ved bestilling). Læs mere her.
Detaljeret rejseplan
Detaljeret rejseplan (se alle dage )
Dag 1-2: Limpias, Cantabria

Første stop ligger ikke langt fra en af Nordkystens mest benyttede og berømte badestrande. I nærheden ligger mange interessante byer, som alle er et besøg værd. Her findes også flere spændende naturparker, hvis naturen trækker efter nogle dage i byer. Santander og Bilbao med Guggenheim-museet er andre bud attraktive steder at besøge. 

Link til hotel

 

Dag 3: Santillana del Mar, Cantabrien

Næste stop er i den vestlige ende af regionen Cantabria. Santillana del Mar er en idyllisk lille by med historiske gader, paladser og palæer. Den maleriske by har også flere museer, såsom Arte Religioso Regina Coelli, som du kan besøge.

I nærheden ligger de berømte Altamira huler med forhistoriske malerier. Besøg museet og Neo-Cueva, en kopi af hulerne. Herfra kan du også besøge Santander og Cabárceno Naturpark.

Se hotel

 

Dag 4: Cangas de Onis, Asturien

Asturias viser sig her fra sine bedste sider. I den hyggelige bjerglandsby findes en berømt romersk bro og få kilometer herfra findes livskilden til de stolte ”asturianos”, de hellige søer i Covadonga.

Se hotel.

 

Dag 5: Gijón, Asturias

Gijón er en by, der har masser at tilbyde, og byen er en af de smukkeste og mest levende langs nordkysten. Masser af gode restauranter, shopping og spændende oplevelser gør byen til en interessant turistby. Hvis vejret tillader det, er stranden og den smukke promenade altid et spændende sted at opholde sig.

Den gamle by er smuk og vel vedligeholdt, og om aftenen vil du opleve mange hælde sidra fra de grønne flasker. 

Se hotel

 

Dag 6: Ribadeo, Galicia

Dagen hvor du forlader Asturien og siger goddag til Galicien.
Det er en smuk køretur langs kysten hertil, hvor man passende kan stoppe i nogle af Spaniens smukkeste fiskerbyer og ved gemte strande. Et sted hvor der ikke kommer mange (udenlandske) turister, og området er en god velbevaret hemmelighed. 

I Ribadeo befinder du dig blot 10 km. fra en af verdens smukkeste strande, Playa de las Catadrales, som vi selvfølgelig anbefaler at besøge.

 

Dag 7: Vilalba, Galicien

En fæstning fra den 15. århundrede danner rammen om denne overnatning ved den særprægede og barske Rias Altas kyst i Galiciens. Inden du kommer til hotellet passeres en af Nordspaniens mest fotograferede og smukkeste strande (se billede).

De varme kilder i området giver områdets mange spa-hoteller grobund og floderne som gennemstrømmer området har gennem årtusinde skabt et særligt landskab. Se hotel.

 

Dag 8: Bilbao

Sightseeing i Bilbao: Guggenheim musset og den gamle by.

Bilbao er en af de vigtigste byer i Baskerlandet. Sammenlignet med det aristokratiske San Sebastian, har Bilbao altid været betragtet som den grimme, industrielle søster. Tingene ændrede sig, da Bilbao blev valgt som hjemsted for det storslåede, moderne og futuristiske Guggenheim museum. Et besøg i Bilbao er et besøg i en moderne spansk storby, kombineret med charmen af den gamle bys kringledes gamle gader. 

(OBS: Ej Parador i Bilbao, men 4* centralt beliggende hotel).

Dag 9: Hjemrejse

Hjemrejse fra Bilbao.