Denne hjemmeside bruger egne og tredjepartscookies, for at hjemmesiden fungerer optimalt og til at generere brugsstatistik.
Ved at fortsætte med at browse, acceptere du vores ookiepolitik

Unik guidet kajak-rejse på Galiciens fjorde til Santiago de Compostela

Unik guidet kajak-rejse på Galiciens fjorde til Santiago de Compostela

Unik oplevelse på Galiciens smukkeste fjord - med naturen og gastronomien i højsædet. Caminoen af vandvejen, som Skt. Jakob ankom til Santiago.

Kajakrejse på en af Spaniens smukkeste fjorde, Ria Arousa, og op ad Ulla-floden til Padron, hvorfra man vandrer den sidste etape ad Camino Portugues til Santiago de Compostela.

Legenden fortæller, at Sankt Jacobs (Santiago) jordiske rester netop kom med båd via Arousa-fjorden og Ulla-floden til Padron, til det sted vi i dag kender som Santiago de Compostela.

På turen sejles i alt 77 km. i kajak og der vandres 26 km. fra Padron til Santiago, hvor der til sidst er to overnatninger til at opleve en af Spaniens smukkeste, mest besøgte og ikke mindst mest historiske byer.

Velkommen til en helt særlig aktiv kajak-rejse med masser af historie, kulinariske oplevelser og ikke mindst smukke naturoplevelser. 


Flere gamle kristne og middelalderlige skrifter, hvoraf den vigtigste er den tredje bog i Codex Calixtino, fortæller at Jusus discipel, Sankt Jacob (Santiago) blev sejlet fra Jaffa i Palæstina, gennem Middelhavet, langs den iberiske Atlanterhavskyst til Arousa flodmundingen og op ad Ulla floden til Padron og blev derfra båret til Santiago. Denne kajakrejses historiske og kulturelle aspekt tåler derfor kun få sammenligninger. Det historiske perspektiv oplever man særligt når man ankommer til Santiago. Hele kajakturen er en umådelig smuk og spændende kajak oplevelse - ikke mindst i kraft af en aldeles fremragende guide.

Over 4 kajaketaper tilbagelægges ialt 77 km. guidet tur, hvor hvide sandstrande og turkisblåt vand vil lede dine tanker hen på billeder fra Caribien. Den naturlige og uspolerede skønhed man oplever i denne del af Spanien, finder man kun få steder i verden.

Guiden Carlos, taler perfekt engelsk og har en stor passion for mad. Han har arbejdet med nogle af de bedste kokke i Spanien og udover kyndig kajak-vejledning, vil han også guide til, og fortælle om områdets fremragende delikatesser. 

Galicien er kendt for sit sublime køkken, og området hører ikke uden grund til de mest populære ferieområder for spanierne. Her kan man nemlig få meget af det de fleste værdsætter ved en god ferie; rigtig god mad, ikke alt for mange turister, smuk natur, masser af autentiske aktiviteter, spændende byer, idylliske fiskerbyer, fantastiske vine, gode tapas og ikke mindst et godt sommervejr. Hvad mere kan man ønske sig?

På kajakrejsen besøges byer og områder, hvor kun ganske få turister kommer. Der overnattes i telte (som stilles til rådighed), hytter, gode herberge (refugier) samt på hoteller. En tur hvor du kommer helt tæt på naturen, området, traditionerne og ikke mindst Galiciens fantastiske køkken. 

INFORMATION

Havkajak erfaring er ikke nødvendig, men det er vigtigt at du kan svømme og at din fysiske form er bare nogenlunde ok. 

Kajak-turen, Camino del Mar, er en aktivitet i sig selv, men undervejs vil der være flere aktiviteter lagt ind, såsom snorkling i de bedste områder af fjorden, vandretur gennem nationalparken Cortegada og andre af områdets naturreservater, fiskeri fra kajakken, samt besøg til de smukkeste og mest emblematiske steder undervejs.

Området er berømt for sine gastronomiske festivaller og afhængigt af årstid og sammenfald vil turen tilrettelægges således disse kan besøges.

Generelt er betingelserne for kajaksejlads fremragende, da Arousa fjorden er beskyttet af den smukke Illa Sálvora-halvø. I Galicien er risikoen for omskifteligt vejr dog altid til stede, og såfremt guiden føler at vejrliget udgør en risiko for gæsterne, er han til enhver tid i sin ret til at aflyse etapen eller etaperne. I så fald findes der et alternativ til dagens aktivitet. Da vejret ikke er under Spain is More's kontrol, kan der ikke kræves erstatning for aflyste etaper. Alternativerne kan være en anden rute eller andre aktiviteter. Vi og guiden vil dog altid gøre vores bedste til, at oplevelsen på trods af eventuelle ændringer bliver den bedst mulige. Det skal tilføjes, at ændringer undervejs hører til sjældenheder. 

Fra Padrón til Santiago vandres de sidste 26 km. ad Camino Portugues sidste etape.

Du skal medbringe badetøj, syntetisk trøje eller lycra til sejlturen, hat, solbriller, sko som kan tåle vand, vandresko, en lille rygsæk, solcreme og håndklæde, en lille sovepose og (varmt) tøj. Såfremt du ønsker andet tøj i Padrón/Santiago vil din taske/kuffert (1 stk pr. person) blive fragtet til/ på hotellet i Padrón/Santiago.

Hver kajak (2 personer) medbringer sit eget telt (teltet er leveret af os), oppustelige madras, sovepose og tøj samt personlige ejendele til den vandtætte container.

Gruppestørrelse: max 24 personer.

Min. alder: som udgangspunkt min. 16 år.

Tilmeld dig ved at skrive til: info@spainismore.com

NB! Denne kajaktur er yderst populær, så du bør ikke vente for længe med at reservere plads, da du ellers risikere at turen er udsolgt. 

 

Afgange 2024

Vis kalender
Ledige pladser Udsolgte pladser
 • fra 12250 DKK/pers.
 • 104 Km
 • 8 dage / 7 overnatninger
Inklusiv

fra 12.250 DKK/pers.Per person

Tillæg for enkeltværelse: 1.800 DKK

Inklusiv
 1. Flyrejse t/r København/Billund/Hamburg - Santiago de Compostela.
 2. 7 x overnatning. 5 overnatninger i telt, herberg eller hytte. (hvis herberg er det i fællessal kun for gruppen). 2 overnatninger i dobbeltværelser på dejligt hotel i centrum af Santiago de Compostela.
 3. 7 x morgenmad.
 4. 5 x frokost og 5 x aftensmad i løbet af kajak- og vandreturen samt snacks.
 5. Afhentning i lufthavnen i Santiago og transport til startstedet, dagen før kajakturen begyndelse.
 6. Fantastisk guide på kajak- og vandreturen (Santiago er på egen hånd, dog inkl. Spain is More's guidebog til byen).
 7. Kajakudstyr: Dobbelt havkajak, pagaj, redningsvest, 25 liter deposit-tank (det som ikke kan være i tanken eller som ikke ønskes medbragt, fragtes til hotellet i Santiago).
 8. Madras til overnatningene i telt.
 9. Forskellige aktiviteter undervejs, såsom snorkling, fiskeri fra kajak, vandreture ... osv
 10. 24/7 servicenummer i løbet af rejsen.
Ej inklusiv
 1. Transport fra hotellet i Santiago til lufthavnen (taxi ca. 23 euro, bus ca. 5 euro).
 2. Hvis du rejser alene betyder det ikke, at du vil sejle i en kajak på egen hånd. Kajakken er altid til 2 personer. Det er ikke muligt at tilkøbe muligheden for at sejle alene. I telt og på hotel vil man altid overnatte alene, som enkeltrejsende, men på herberg eller i hytte vll man evt. overnatte i flersengsværelse.
 3. Soveposen medfølger ikke
Muligt/Valgfrit
 1. Ekstra overnatning(er) i Santiago eller andre steder i Galicien - eller Madrid, Barcelona etc.
 2. Ekskursion til Finisterre på din 'fridag' i Santiago.
 3. Afbestillings- og rejseforsikring fra Gouda: 7% av rejsens pris
Detaljeret rejseplan
Detaljeret rejseplan (se alle dage )