Denne hjemmeside bruger egne og tredjepartscookies, for at hjemmesiden fungerer optimalt og til at generere brugsstatistik.
Ved at fortsætte med at browse, acceptere du vores ookiepolitik

Bilferie i Baskerlandet og langs kysten i det nordlige Spanien

Nordspanien er en perfekt destination for en varieret kør-selv-ferie langs Den Grønne Kyst, med Spektakulære bjergområder, små landsbyer og moderne byer

2018-06-13

Her tager vi afsæt fra Baskerlandets Bilbao – og foreslår oplevelser i alle retninger.

Bilbao er et perfekt udgangspunkt til en kør-selv-ferie i Nordspanien. Når man ankommer til byen, kan man vælge at blive et par ekstra nætter, nyde Guggenheim-museet og spise lækre pintxos i den gamle bymidte (Casco Viejo). Herfra har du en række feriemuligheder, alt efter hvilken retning du vælger at køre mod.

Øst for Bilbao

Kør langs den Baskiske kyst og oplev alle de harmoniske fiskerlandsbyer, hvor tiden ser ud til at have stået stille. Måske stopper du ved den dramatiske halvø San Juan de Gaztelutxage, som fungerede som en af kulisserne til optagelserne (Dragonstone) for den 7. sæson af Game of Thrones. (se billede ovenfor)

Kører I videre, når I til "madmekkaet" San Sebastián. Smukt beliggende i en muslingeformet bugt med øen Santa Clara og turkisblåt vand. Byens bystrand, Playa de La Concha, blev to år i træk kåret som Europas bedste af Trip Advisor-brugere. I vores guidebog, som vores gæster modtager inden afgang, anbefaler vi de bedste seværdigheder, prisvenlige restauranter og lækre pintxos-barer.

 

Syd for Bilbao

Hotel Marques de Riscal i La Rioja, Norra Spanien.

Hvorfor ikke opleve vinområdet La Rioja? Tag på vinsmagning i traditionelle bodegaer, vingårde og vinhuse (hvoraf nogle er arkitektoniske mesterværker), bo i maleriske stenlandsbyer, oplev atmosfæren på pilgrimsruten Camino de Santiago (måske vandre lidt selv?) og spis lokale delikatesser. Logroño og madgaden Laurel samt vinhovedstaden Haro er et must.

 

Vest for Bilbao

Liencres i Norra Spanien.

At køre mod vest giver det største antal muligheder for en vellykket køreferie i Spanien. Kør langs den grønne kyst gennem Cantabria, Asturien og ja, hele vejen ud til Galicien. En fantastisk "road trip" er at lande i Bilbao og derfra kører helevejen til pilgrimsbyen Santiago de Compostela og flyve hjem derfra. Nyd nogle af Spaniens smukkeste fiskerlandsbyer, der følger en perlerække langs kysten. For ikke at nævne det endeløse antal af iøjnefaldende strande, der kommer i alle former. Livlige byer som Santander, Gijón, Oviedo, La Coruña og Santiago er også et besøg værd. Hvorfor ikke tage en tur til den fantastiske nationalpark Picos de Europa, kun 60 km fra kysten? Alle vores tips er samlet i guidebogen. 

Vores kør-selv-ferie er udviklet udfra stort lokalkenskab. 

Spain is More tilbyder en lang række pakkerejser (med leje af bil, fly tur/retur, overnatning, aktiviteter osv.), så du kan udnytte alle Nordspaniens muligheder. Vores guidebog lader dig opleve seværdighederne og nævner et par af de skjulte perler du skal opleve undervejs. Husk at disse færdige rejser kan ses som et forslag, de kan  tilpasses efter ønsker og budget.

Klik her for at se vores udvalg af kør-selv-ferie i Nordspanien.
Har du ønske om ophold på Parador-hoteller har vi et par forslæg mere her.
Kontakt os med dine ønsker for at modtage et personligt rejseforslag på en bilferie i Nordspanien.

Tilbage