Denne hjemmeside bruger egne og tredjepartscookies, for at hjemmesiden fungerer optimalt og til at generere brugsstatistik.
Ved at fortsætte med at browse, acceptere du vores ookiepolitik

Ferie i La Rioja

La Rioja er den mindste region på det spanske fastland, men er til trods et af de mestvinproducerende områder i Europa, med hvilket de fleste også forbinder området. Men LaRioja har også meget andet at byde på. Den lille provins er rig på smuk natur og har, ikkemindst, en spændende historie. Dertil bærer La Rioja på en vigtig kulturarv, somtilsammen giver uanede muligheder for den besøgende.

Der er produceret vin i La Rioja siden romertiden, og her findes alt fra smukke gamlebodegaer til moderne arkitektoniske perler, tegnet af nutidens store arkitekter. Områdetsvinproduktion har været igennem en rivende udvikling de seneste 10 år, og er langsomt,men sikkert ved at genvende sin status som en af verdens førende vinregioner.

La Rioja gennemskæres af floden Ebro, Spanien længste flod, og dens farvande har gjortde omkringliggende dale perfekte til dyrkning af grøntsager. Friske lokale produkterspænder over bl.a. artiskokker, auberginer, tomater, porrer, selleri og ærter. Regionenssøde røde peber, 'pimientos del Piquillo', er særdeles populær.

Ebro-floden deler regionen i to. Rioja Alta, som har mere nedbør og et mildt klima, ogRioja Baja, som er varmere og mere tørt.

Regionen La Rioja har mange spændende gamle middelalderbyer, borge og slotte og ikkemindst smuk natur. For besøgende med en tørst efter noget kulturelt byder La Riojaeksempelvis på nogle imponerende klostre, såsom "Monasterio de Yuso" og 'Monasterio deSuso', som begge er på UNESCO’s verdenskulturarvliste.

I La Rioja finder der heller ingen grænser for en nyde en aktiv ferie. Hvad enten den stårpå golf, vandring, cykling mv. findes her et rigt udbud af udfoldelsesmuligheder.

Her findes mange interessante festivaler, som spænder fra druetrampende og -kasteneskøre festivaler til mere seriøse vin- og gourmetfestivaler.

At være i La Rioja er derfor ikke kun vin. Oplevelserne spænder vidt og du vil opleve enside af Spanien, som få andre steder.

Kom og oplev La Rioja med 'Spain is more':

De berømte vingårde

Fantastisk gastronomi

Den spændende historiske arv

De traditionelle festivaler

Praktisér din yndlingssportsgrene i perfekte omgivelser.

Mest populære rejser

Kør selv ferie langs Pilgrimsruten, Camino de Santiago

9 dage fra 8475DKK/pers
Kør selv ferie langs Pilgrimsruten, Camino de Santiago

Vores blog

Se flere blogindlæg