Denne hjemmeside bruger egne og tredjepartscookies, for at hjemmesiden fungerer optimalt og til at generere brugsstatistik.
Ved at fortsætte med at browse, acceptere du vores ookiepolitik

Sammenligning af Spaniens Fire Luksus Togrejser

Hvilken luksustogrejse skal jeg vælge?

2023-11-30

Spanien er hjemsted for nogle af de mest luksuriøse togrejser i verden, der tilbyder en unik kombination af komfort, kultur og natur. I denne artikel sammenligner vi fire luksuriøse togrejser: Transcantábrico Gran Lujo, Al-Andalus, Costa Verde Express og Expreso de la Robla, for at give dig et overblik over deres unikke træk og tilbud.

Transcantábrico Gran Lujo

Transcantábrico Gran Lujo er toppen af luksuriøs togrejse i Spanien og blandt de mest luksuriøse i verden. Det adskiller sig primært på størrelsen af sine værelser, som er på 10 m², og tilbyder enestående komfort. Med en pris fra 8900 euro per person, kører toget langs den nordspanske kyst fra San Sebastian til Santiago de Compostela på 8 dage, og tilbyder en uforglemmelig rejse med udsigt til Spaniens smukke landskaber. 

Al-Andalus

Al-Andalus, som kører i 7 dage gennem Andalusien i det sydlige Spanien. Toget matcher Costa Verde Express i sin luksusklasse. Toget tilbyder to typer af værelser: Cabina Gran Clase (6,5 m²) og Cabina Suite Deluxe (8,5 m²). Værelserne omdannes til stuer om dagen, og i suiten er sengene 150x200 cm, mens Gran Clase har to individuelle senge på 80x185 cm hver. Priserne starter fra 5600 euro per person (6700 euro for suiterne).

Costa Verde Express

Costa Verde Express, med sine 23 værelser, har plads til 46 personer og tilbyder en 6 dages rejse langs Spaniens maleriske nordkyst mellem Bilbao og Santiago de Compostela. Sengene måler 120x185 cm, hvilket sikrer en behagelig hvile. Prisen for denne oplevelse starter fra 4500 euro per person, hvilket gør det til en eksklusiv og mindeværdig rejse.

Expreso de la Robla

Expreso de la Robla er en mere overkommelig mulighed, men stadig en høj kvalitetsoplevelse. Denne tur giver en 3 dages smagsprøve på luksustogrejser og koster fra 1100 euro per person. Den kører sydvest fra Bilbao til León og tilbyder køjesenge på 70x180 cm, hvilket er ideelt for dem, der søger eventyr uden at ofre komfort.

Fælles for Alle Togrejser

På alle disse togrejser er konceptet det samme: Oplevelser langs ruten, hvor passagererne med luksusbus bliver fragtet til seværdigheder lidt væk fra sporene. Hver gæst har sin egen kupé med seng og eget badeværelse med bruser. Interiøret bliver smukkere og mere veludført, jo mere eksklusiv turen er, men funktionerne forbliver de samme.

Denne artikel giver et overblik over de forskellige muligheder, der findes for dem, der ønsker at opleve Spaniens skønhed gennem en luksuriøs togrejse. Hver togrejse har sit unikke præg, men de deler alle en forpligtelse til luksus, komfort og uforglemmelige oplevelser.

Kontakt os og book dit luksustogeventyr i Spanien i dag.

Spain is More tager forbehold for prisændringer og fejl i oplysningerne.

Tilbage