Denne hjemmeside bruger egne og tredjepartscookies, for at hjemmesiden fungerer optimalt og til at generere brugsstatistik.
Ved at fortsætte med at browse, acceptere du vores ookiepolitik

Ferie i Baskerlandet

Baskerlandet er et område med store kontraster, hvor du kan finde alt fra kendte museer og fantastiske byer til dejlige strande og skønne landsbyer. Baskerlandet har mange smukke monumenter og tilbyder en interessant historisk, og ikke mindst kunstnerisk arv.

Landskabet er varieret og spænder fra vinproducerende bjergegne mod grænsen til 'La Rioja' til den smukke kyststrækning med dejlige og populære badestrande. Der er grønt og frodigt i Baskerlandet, med et fantastisk klima, som giver mange måneders sommerligt vejr.

Udover den selvfølgelige sightseeing i byerne Bilbao og San Sebastian findes et utal af mindre landsbyer både langs kysten og inde i landet. Området i syd er kendt for sin vinproduktion, hvilket kan opleves både i moderne form hos de store vinhuse og i den mere rustikke udgave, i form af de mindre bodegaer.

Strandene i Baskerlandet er top moderne udstyret og giver mulighed for at praktisere mange former for vandsport som blandt andet windsurfing, sejlads, surfing, kano og dykning.

Befolkningen i Baskerlandet er meget bevidste om deres historie og holder traditionerne i hævd ved mange skikke og små lokale kulturfestivaller. Det er en stolt og åbenhjertig befolkning som, specielt i de større byer, er kendt for at være meget elegante og kosmopolitiske.

At spise og at drikke er, mere end noget andet sted i Spanien, i allerhøjeste grad kultur for baskerne. Dette kan ses overalt på markeder, i boliger og på restauranter og barer i regionen.

Det moderne baskiske køkken baseres på høj kvalitet og nyskabelse, som har givet det baskiske køkken et anerkendt internationalt renommé. Befolkningen i Baskerlandet kan lide at spise godt og betaler de gerne hvad det koster, da det for dem er en stor del af deres tradition og karakter.

Mest populære rejser

Bid for bid gennem Nordspanien

8 dage fra 11900DKK/pers
Bid for bid gennem Nordspanien
Mest populære rejser

Unik vandretur på egen hånd i Picos de Europa

10 dage fra 9800DKK/pers
Unik vandretur på egen hånd i Picos de Europa
Mest populære rejser

Kør selv ferie langs Pilgrimsruten, Camino de Santiago

9 dage fra 8475DKK/pers
Kør selv ferie langs Pilgrimsruten, Camino de Santiago
Mest populære rejser

Gastronomi og oplevelsesrejse gennem Nordspanien

9 dage fra 11200DKK/pers
Gastronomi og oplevelsesrejse gennem Nordspanien

Vores blog

Se flere blogindlæg