p Kør-selv-ferie, Baskerlandet Hans og Lis Sørensen (DK) - Experiencias en el Camino de Santiago - Pilgrimsrejser på Caminoen
ES: (+34) 518 888 465
UK: (+44) 020 81 44 37 11
USA: (+001) 347 480 1050
IRELAND: (+353) 766 805 902
DA: (+45) 36 98 08 63
DE: (+49) 1573 5992844
SE: (+46) 844 68 10 14
BE: (0032) 380 809 30
NL: (+31) 858 883 565
NORGE: (+47) 239 607 02
E:info@spainismore.com
Min ferie

Kør-selv-ferie, Baskerlandet Hans og Lis Sørensen (DK)

Kære Rasmus.
Så har vi været hjemme et par dage og er klar til at give dig en tilbagemelding på vores rigtig spændende tur til Baskerlandet.
Alt det materiale, du har sendt til os, har været rigtig godt og vi har brugt det flittigt. Alle reservationer fungerede, gode hoteller, flyforbindelser til tiden, en bil, der også stod klar. Specielt vil vi da fremhæve hotellet i San Sebastian – at få et værelse med havudsigt var simhelthen fantastisk. At kunne følge havets skiftende farver og skumsprøjt var fascinerende, både når man var til fods i byen og ikke mindst fra værelset, når vejret var for voldsomt. Vi kan bestemt anbefale området.

Guggenheim var en imponerende og flot oplevelse, både ude og inde. Vi har gået omkring i byen og syntes, vi fik et rigtig varieret indtryk. Og kan også anbefale restaurant Gxxx i den gamle by. Så du kan roligt skrive, at “3 rejsende uafhængigt af hinanden” kan anbefale den på det varmeste. Ellers har vi jo spist os mætte i tapas ................udvalgt er jo enormt, og det nød vi.

Busturen til San Sebastian foregik i strålende sol, og gav et rigtig godt indtryk af det smukke landskab. Også denne by nød vi meget at opholde os i. Selvom vejret fra det tidspunkt begyndte at drille alvorligt. Der måtte vi indrette os meget efter den stærke blæst og ind imellem voldsomme regn.

De sidste dage i Leketio blev ikke helt, som vi kunne have ønsket. Hotellet var dog et lyspunkt på de dage. Men igen var vejret vort problematiske modspiller. Det regnede og blæste så voldsomt de 2 hele dage, vi var i området, at vi ikke kunne komme ud i de flotte skove rundt omkring. Og måtte bla. opgive både hulerne tæt ved Gernika og “den malede skov”. Men Gernika fik vi altså set – specielt La Pax museet var en rigtig flot oplevelse. Men får en anden oplevelse af Picassos maleri “Guernica” når man har været på det museum. Desværre var der også 1 dags strejke, så alt var lukket ned både i Gernika og i Lekeito den ene dag. Men vi tog turen igen dagen efter, hvor museet var åbent. Ved 1. besøg var også det lukket p.g.a. strejken.

På vores køretur fra San Sebastian til Leketio måtte vi flere gange finde alternativ kørerute – bl.a. var kystvejen et sted ikke farbar p.g.a.jordskred. Men hjælpsomhede er stor overalt – trods sprogproblemer – så det lykkedes alligevel at komme frem ad små bjergveje.

Spanien er et ganske dejligt rejseland – vi har tidligere været i flere andre områder af landet. Og låner hvert år et hus i Andalusien sidst i september, hvilket vi også vil gøre i år. Så den varme og sol, vi manglede lidt på denne tur, får vi i rigelig mængde senere på året. Og hvor er der altså smukt i Baskerlandet .................jeg kunne bruge dage på at vandre omkring i de dejlige skove. Men det blev så ikke dennegang.

Rigtig mange venlige hilsener og tak for din indsats – det har du gjort rigtig godt -
fra Hans og Lis Sørensen.

Tilbage

Sitemap| Bestilling af rejse| Spørgsmål| Links| Rejsebetingelser| Rettigheder| Kontakt Sikker betaling med: Pago seguro con tarjeta de crédito / débito y Paypal