Denne hjemmeside bruger egne og tredjepartscookies, for at hjemmesiden fungerer optimalt og til at generere brugsstatistik.
Ved at fortsætte med at browse, acceptere du vores ookiepolitik

4.9

Expreso de la Robla***: dages forkælelse på skinner og charmerende byferie
Expreso de la Robla

3 charmerende dage i egen kupé fra Bilbao til Leon, 3 dage i Bilbao og i León.

Oplev dette fantastiske tog, bygget i Belle Epoque stil, men med alle moderne faciliteter. Togets kupéer er 'dobbeltværelser' med eget bad og toilet. En togrejse med stil og charme.

I egen kupe fragter dette fantastiske tog dig gennem nogle af Nordspaniens smukkeste egne. Toget har en lang række faciliteter, såsom bar og spisevogn, hvor der er hyggeligt at opholde sig i løbet af tiden på toget, og hvor det servicemindede personale vil sørge for at forkæle dig. Turen mellem Bilbao og León følger den gamle kul-jernbane, som snor sig gennem Nordspaniens gemte kulturelle, gastronomiske og naturmæssige perler. 

Expreso de la Robla følges af en luksusbus som, når det er nødvendigt, fragter dig til de mange seværdigheder og til de spændende restauranter, hvor regionens eminente køkken prøves hver middag og aften (helpension inkl. i prisen).

Toget kører enten fra Bilbao til León eller fra León til Bilbao og programmet 'vendes på hovedet' alt efter afgang. Vi kombinerer typisk togturen med to overnatning i Bilbao og én overnatning i León. 

I Bilbao kan du på egen hånd opleve Bilbao’s Guggenheim-museum, byens charme og gastronomi. Turen kan ideelt kombineres med et par overnatninger i San Sebastian eller Madrid.

En unik rejse for dig som vil opleve og forkæles på samme tid. 

Overnatning i køjesenge i privat kupé. Expreso de la Robla forbeholder sig ret til ændringer i programmet.

Klik her og læs artikel om Expreso de la Robla.

Vis kalender
 • fra 13200 DKK/pers.
 • 6 dage / 5 overnatninger
Inklusiv

fra 13.200 DKK/pers.Per person i delt dobbeltvær./kupe

Tillæg for enkeltværelse: 5.850 DKK

Inklusiv
 1. 5 x overnatning i dobbeltværelse: 3 på hotel og 2 på Expreso de la Robla*. 
 2. 5 x morgenmad.
 3. Fly til København/Billund/Hamburg til Bilbao og retur fra Madrid - inkl. 1 stk check-in bagage p.p.*
 4. Helpension på togrejsen (inkl. vin og kaffe).
 5. Udførlig Spain is More rejseguide med anbefalinger, rejserute, kørselsvejledninger til hoteller mv.
 6. Togtransport fra León til Madrid.
 7. Entre til Guggemheimmuseet.
 8. 24/7 nødtelefonnummer.
 9. Skatter og afgifter.
 10. Entre til diverse planlagte besøg.
 11. Bustransport til planlagte besøg på torejsen.
 12. Lokal flersproget guide på togrejsen.

*Sengene på Expreso de la Robla er køjesenge.


 

Ej inklusiv
 1. Korte lokale bus eller taxi transporter, eksempelvis fra/til lufthavn til/fra lokal bus- eller togstation eller hotel.
Muligt/Valgfrit
 1. Gør din rejse personlig: Udvid opholdet, tilføj spændende og autentiske oplevelser mv.
 2. Prisen inkluderer 1 Spain is More rejseguidebog pr. værelse.
 3. Afbestillingsforsikring fra Gouda: 7% af rejsens pris (kan tilvælges ved bestilling). Læs mere her.
Detaljeret rejseplan
Detaljeret rejseplan (se alle dage )
Dag 1: Ankomst til Bilbao

Ankomst til Bilbao. Overnatning på 4-stjernet hotel i centrum af Bilbao. Turen inkluderer adgang til Guggenheimmuseet, som der nærmest er obligatorisk at besøge. Dernæst kan Bilbaos gamle bydel, fyldt med pinxcos-barer (tapasbarer), og den smukke promenade langs floden opleves.

Dag 2: Bilbao

Bilbao er en af de vigtigste byer i Baskerlandet. Sammenlignet med det aristokratiske San Sebastian, har Bilbao altid været betragtet som den grimme, industrielle søster. Tingene ændrede sig, da Bilbao blev valgt som hjemsted for det storslåede, moderne og futuristiske Guggenheim museum.

Dag 3: Bilbao-Espinosa de los Monteros

Banegården er i sig selv en seværdighed, en unik modernistisk bygning fra 1902, og en af de bedst udførste og best bevarede bygninger i Bilbaos 'Belle Epoque'. Kl. 14.30 afgår toget fra stationen. Efter indkvartering kører El Expreso de la Robla toget til Sotoscueva som er erklæret natur-nationalt monument. De imponerende hulerstrækker sig over 100 km. gennem tuneller og underjordiske galerier. Dernæst videre til Espinosa de los Monteros, en smuk landsby Burgos Merindades, hvor vi spiser middag. Nat i Espinosa.

Dag 4: Espinosa de los Monteros-Cistierna

Alt imens du nyder den lækre morgenbuffet ombord, kører toget til Ojo Guareña-komplekset, der består af mere end 100 kilometer gallerier og er erklæret 'Nationalt Monument'.

Herefter besøges Espinosa de los Monteros, en smuk villa i Las Merindades hvor der også spises frokost. Efter frokost vender vi tilbage til Sotoscueva, hvor El Expreso de La Robla bevæger sig komfortabelt mod Mataporquera.

Carrion de los Condes og byens rige romerske arv besøges. Også 'Canal de Castilla' samt Frómista, med den imponerende romanske kirke San Martin.

Om eftermiddagen besøges den romerske villa i La Olmeda og dens storslåede samling af mosaikker. Tilbage på toget kører El Expreso de La Robla toget til Cistierna ved Leon, hvor der er middag og overnatning.

Dag 5: Cistierna – León

Under morgenmaden kører toget til San Feliz, lidt uden for León. I León er der rundtur blandt León gamle romerske monumenter. Overnatning på dejligt hotel i centrum af León. 
 

Dag 6: Hjemrejse fra León

Efter morgenmaden rejses med højhastighedstoget fra León til Madrid, hvorfra rejsen går retur.

Lad os endelig høre fra dig, såfremt du ønsker yderligere overnatninger i León, Madrid eller andre steder.