Denne hjemmeside bruger egne og tredjepartscookies, for at hjemmesiden fungerer optimalt og til at generere brugsstatistik.
Ved at fortsætte med at browse, acceptere du vores ookiepolitik

Cykelferie langs Baskerlandets smukke kyst

Kort Cykelferie langs Baskerlandets smukke kyst

Oplev den Baskiske Kyst på cykel (MTB) - god tid til oplevelser, natur og gastronomi - 215 km. fra Hondarribia til Bilbao

Når man cykler langs en af Europas smukkeste kysstrækninger, skal der være tid til at nyde, hvilket er essensen af denne rejse.

Nyde den berømte gastronomi, nyde de smukke byer, det imponerende landskab, de små vinbodegaer, de lækre strande og de baskiske kulturperler. 

Etaperne er dagligt på 30-50 km. fordel på ca. 55% mindre veje, 25% cykelstier, 20% natur- og grusstier. Skal der flere kilometer i benene, er der utallige muligheder for smukke omveje, og ligeså kan flere etaper forkortes, hvilket beskrives i det medfølgende materiale. 

Baskerne elsker cykling, og særligt i weekender er der masser af lokale på vejene. Det forstår man godt, for smukkere cykelterræn skal man lede længe efter.

Din bagage fragtes fra hotel til hotel på cykeldage, og du udstyres med kort og gps-track, så du ikke misser de idylliske fiskerlandsbyer, smukke udsigter og helt særlige besøg på eksempelvis vingårde, restauranter og kulturelle monumenter.

Cykelrejsen starter i den maleriske by Hondarribia, og følger kyten til den pulserende storby Bilbao

Langs den klipperige kystlinje, passerer du såvel charmerende fiskerlandsbyer og smukke skovområder. Du kommer forbi San Sebastian, en af de mest elegante byer i Spanien, med en forbløffende udsigt over bugten fra udsigtspunktet Monte Igueldo. 

Den berømte gastronomi i hele regionen, vil være det perfekte udbytte for hver af etaperne.

Sværhedsgrad: Let - Medium

 

Sæson

Fra april til juni og september til november (I juli og august er det ikke muligt at tage ruten på cykel grundet den stigende trafik på landevejen). 
 

Gå ikke glip af

✔ Den smukke by Hondarribia med en velbevaret befæstning

✔ Den elegante by San Sebastian, verdenskendt for sin gastronomi og urbane strande

✔ Postkortværdige omgivelser langs den betagende kystlinje

✔ Charmerende fiskerlandsbyer som Getaria, Lekeitio, Mundaka og Plentzia

✔ Den ikoniske kirke San Juan de Gaztelugatxe, som har dannet kulisse til scener i den berømte serie Game of Thrones.

✔ Bilbao, centrum for kunst og design, den uundgåelige gamle bydel, hvor den berømte tapas form Pintxos bugner.

 

Vores cykler

Vores cykler er 29" alu mountainbikes med forhjulsophæng og hydrauliske bremser.

Vi tilbyder også mulighede for at leje kraftige elcykler (+80 euro), med en effektiv krankmotor og batteri, der vil give dig et boost, når du træder i pedelerne i bjergrigt terræn. 

Hver cykel er udstyret med et værktøjssæt, punkteringssæt, pumpe, ekstra slange og lås.

Vi anbefaler at du medbringer egen hjelm af hygiejne- og sikkerhedsmæssige årsager. Alternativt leveres hjelme med cyklen (på forespørgsel og mod tillæg).

Også GPS-cykelcomputer og tasker er tilgængelig efter anmodning herom (på forespørgsel og mod tillæg).

Cykelleje inkluderer en ansvarsforsikring. Forsikringen dækker ikke skader eller tyveri af cykel. Brugeren er til enhver tid ansvarlig for cyklens sikkerhed og for eventuelle brud på dele.

MTB Basque Country

Inklusiv
 • 7 overnatninger i dobbeltværelse på dejlige hoteller - altid inkl. eget bad/toilet
 • 7 x morgenmad
 • Fly t/r København/Billund - Bilbao - inkl. 1 stk check-in bagage p.p.*
 • Leje af mountainbikes (se beskrivelse heraf af i rutebeskrivelsen)
 • Bagageservice på cykeldage (max: 20 kg)
 • Turist- og kulturinformation, rutenoter, kort og GPS-tracks
 • 24 timers akuttelefon
 • Skatter og afgifter

  *Med mindre andet er specificeret i tilbuddet. Vægt afhænger af flyselskab (typisk mellem 20 og 23 kg.).
Ej inklusiv
 • Cykelhjelm 
 • Cykelcomputer 
 • Sadeltaske
Muligt/Valgfrit
 • Forlæng din rejse med ekstra nætter i Bilbao, San Sebastian eller hvor du ellers ønsker i Nordspanien. 
 • El-cykel 
 • Cykelhjelm 
 • Cykelcomputer
 • Sadeltaske
 • Transport til Hondarribia.
 • Tillæg på 90 euros pr. person i dobbeltværelse og 145 euros i enkeltværelse, i juni og september måned.  
 • Der er mulighed for at opgradere til Superior værelse på hotellet i Mundaka, imod et tillæg på 20 euros pr. person i dobbeltværelse og 40 euros i enkeltværelese.

  Alle ovennævnte punkter kræver forespørgsel. 
   
 • Afbestillingsforsikring. Koster 7% af rejsens pris og kan tilføjes i forlængelse af evt. accept af tilbud. Spain is More samarbejder med Gouda Rejseforsinring. Læs mere om afbestillingsforsikring her. 
 • Rejseforsikring. Spain is More samarbejder med Gouda Rejseforsinring, for vejledning omkring forsikringstype kontakt Gouda eller din salgskonsulent i Spain is Mores. Du kan klikke ind her og købe en rejseforsikring. Overvej evt. en årsrejseforsikring inkl. afbestillingsforsikring. 

Cykelferie langs Baskerlandets smukke kyst

fra
13.250 DKK/pers.
Modtag Tilbud
Tillæg for enkeltværelse: 2.500 DKK

Dagsprogram

Cykelferie langs Baskerlandets smukke kyst

Detaljeret rejseplan (se alle dage )
DAG 1: ANKOMST HONDARRIBIA

På ankomstdagen har du tid til at opleve denne smukke by, beliggende mellem havet og bjergene. Den befæstede gamle bydel er en af ​​de bedst bevarede i Baskerlandet.

BEMÆRK: En 7 dage/6 nætter version er også tilgængelig, med start i San Sebastian i stedet for i Hondarribia

DAG 2: HONDARRIBIA – SAN SEBASTIAN

Denne første etape forbinder to store og betagende bugter, ad den smukke og krævende bestigning af Jaizkibel-bjerget. Når du har forladt bjergområdet, vil du krydse den interessante gamle by Pasaia, og efter at have krydset flodmundingen med båd ankommer du til San Sebastian ad cykelsti. Byen er verdensberømt for sin gastronomi, sin internationale filmfestival, sin bugts elegance og sine bystrande. Det er meget tilgængeligt for cyklister og er en vidunderlig belønning efter al dagens indsats.

Sværhedsgrad: Moderat. Cykelafstand: 32 km. Samlet stigning: 550 m.

DAG 3: SAN SEBASTIAN – GETARIA

Du vil forlade San Sebastian, ad en jævn stigning hvor du cykler langs en vej med spektakulær udsigt. Efter de første 2 km er det værd at tage en kort omvej for at se San Sebastian og La Concha-bugten fra udsigtspunktet Monte Igueldo. Den anden del af ruten er meget mere behagelig og blid langs kysten. Du vil besøge den historiske by Zarautz og afslutte denne etape i den charmerende fiskerlandsby Getaria, som ligger ved siden af ​​San Antón-bjerget, en naturpark kendt af lokalbefolkningen som "Getarias mus" på grund af sin form.

Sværhedsgrad: Moderat. Cykelafstand: 30 km. Samlet stigning: 550 m

DAG 4: GETARIA – LEKEITIO

Ruten fortsætter langs kystvejen og i Zumaia anbefaler vi at tage toget til den næste by, Deba, for at undgå trafikken på landevejen. Efter at have krydset broen som går over floden, fortsætter du ad en hyggelig cykelsti forbi en smuk strand, i spektakulære omgivelser. Du kommer til Lekeitio på en stille og fornøjelig velegnet cykelvej, med smuk panoramaudsigt. Denne landsby er en af ​​de mest charmerende fiskesteder i området på grund af sin privilegerede position, ved mundingen af ​​floden Lea. Du vil nyde en spadseretur langs dens farverige havn og fantastiske strand.

Sværhedsgrad: Nemt. Cykelafstand: 32 km. Samlet stigning: 300 m

DAG 5: LEKEITIO – MUNDAKA

I løbet af de første kilometer af denne etape vil du køre gennem et imponerende landskab i indlandet, hvor dele af ruten ligger væk fra landevejen langs floden Lea. Du vil derefter passere gennem Guernica. En by med historie og som blandt andet blev bombet under den spanske borgerkrig i 1937. Byen inspirerede Picassos til et af malerens berømte malerier. Ad en lang cykelsti vil du nå til Urdaibai, et spektakulært UNESCO-Biosfærereservat, hvor floden Oka danner moser og omfattende sandområder fyldt med trækfugle. Mundaka er en international surfing-destination, som kan prale af den længste venstre pausebølge i Europa.

Sværhedsgrad: Let-Moderat. Cykelafstand: 50 km.
Samlet stigning: 450 m

DAG 6: MUNDAKA – PLENTZIA

Dagens etape er den mest fysisk krævende på turen, grundet den akkumulerede højdeforskel. Belønningen er til gengæld det hele værd, i form af udsigten til et af de mest magiske og ikoniske steder på turen: San Juan de Gaztelugatxe. Et sted som blandt andet har været kulisse til serien Game of Thrones. Du kommer herefter forbi stranden i Bakio. En af ​​de mest emblematiske strande på Biscayens kyst. Dagen slutter i den elegante badeby Plentzia, med en blanding af middelalderpaladser, charmerende huse langs kysten og en hyggelig promenade langs flodmundingen.

Sværhedsgrad: Moderat. Cykelafstand: 38 km. Samlet stigning: 900 m

DAG 7: PLENTZIA – BILBAO

En stille og behagelig dag, hvor det meste af ruten vil være ad cykelstier. En sidste stigning i begyndelsen af ​​denne etape vil give dig mulighed for at nyde en fantastisk udsigt over Sopelanas brede strande fra spektakulære klipper. I løbet af resten af ​​ruten vil du kunne se, hvordan Bilbao har udviklet sig gennem de sidste tyve år. Byen har lagt sin industrielle fortid bag sig. Stålindustri og skibsbyggeri har måtte vige pladsen for at byen kunne dedikere sig til, samt blive knudepunkt for, kultur- og forretningsturisme. Dette med Guggenheim-museet som den største eksponent for denne metamorfose.

Sværhedsgrad: Nemt. Cykelafstand: 35 km. Samlet stigning: 200 m

DAG 8: HJEMREJSE

Afhængigt af tidspunktet for din returflyvning kan du fortsætte med at nyde Bilbao. Hvis du foretrækker det, kan du bestille en taxitransfer med os direkte til lufthavnen. Du kan også tilbringe en ekstra nat i byen.

Andre lignende rejser

Se alle Camino pilgrimsrejser

Hvad siger vores kunder

Læs vores gæsters anbefalinger

Vores blog

Se flere blogindlæg