Denne hjemmeside bruger egne og tredjepartscookies, for at hjemmesiden fungerer optimalt og til at generere brugsstatistik.
Ved at fortsætte med at browse, acceptere du vores ookiepolitik

Udforsk Historien og Skjulte Skatte: 3 Nætter i Madrid og 3 i UNESCO-Byer på Parador-hoteller

Kort Udforsk Historien og Skjulte Skatte: 3 Nætter i Madrid og 3 i UNESCO-Byer på Parador-hoteller

Vælg mellem tog eller biludlejning, når du besøger de tre fortryllende og unikke byer: Alcalá de Henares, Segovia og Salamanca

Oplev Madrids charme med tapas, berømte museer og spændende shopping. Se en fodboldkamp eller nyd byens udsøgte restauranter og oplev Spaniens hjerte! Det nøje udvalgte hotel ligger yderst centralt, lidt væk fra turiststrømmen, men omgivet af hyggelige tapasbarer, er det perfekte udgangspunkt.

Efter tre nætter i Madrid venter tre nætter på Parador-hoteller i tre historiske byer nær Madrid. Billeje i fire dage eller bus/togbillet mellem byerne er inkluderet.

(1) Salamanca er en af Spaniens skønneste byer, udforsk Plaza Mayor og de to katedraler. Byen er hjemsted for et af Europas ældste og mest prestigefyldte universiteter, som blev grundlagt i 1218. Og husk ikke at gå glip af den berømte sortfodskinke. 

(2) Segovia, berømt for sin romerske viadukt og UNESCO-beskyttede gamle bydel, kan du opleve eventyrslottet Alcázar og nyde lokale retter som smågrise og lam. Parador-hotellet i Segovia tilbyder en storslået udsigt.

(3) Alcalá de Henares' rige historie reflekteres i dens arkitektur og gastronomi. Parador-hotellet ligger i hjertet af den gamle bydel med fremragende spa- og wellnessfaciliteter.

En dybdegående rejse ind i Spaniens sjæl, hvor du besøger nogle af landets smukkeste byer. Nyd Spaniens specialiteter som skinke og vin, og oplev den varierede natur.  I vores personlige guidebog anbefaler og beskriver vi både restauranter, ruter, og særlige oplevelser i byerne.

Ønskes flere overnatninger eller en anden rækkefølge, er vi som altid fleksible med at arrangere turen præcis efter dit ønske!

Inklusiv
 1. Flyrejse t/r til Madrid fra København, Oslo (evt. tillæg fra Billund og Aalborg) 
 2. 6 overnatninger inkl. morgenmad - 3 på lækkert hotel centralt beliggende i Madrid og 3 overnatninger på 3 forskellige og fantastiske Parador-hoteller 
 3. Billeje i 3 dage** (Ford Fiesta el. lign.) eller bus/togtransport mellem byerne (det skal oplyses ved bestilling om der ønskes billeje eller offentlig transport) 
 4. Digitale guidebog, kort med rutevejledninger mv. 
 5. 24/7 assistance og hjælp 
 6. Altid afrejse torsdag - onsdag. Kan ændres, men de 3 Parador-overnatninger skal starte søndag.
Ej inklusiv
 1. *Bus eller tog er inkl. mellem byernes busstationer men ikke mellem hotel og busterminal/togstation, samt mellem lufthavn og hotel i Madrid. 
 2. **Ej inkl. one-way gebyr for afhentning i centrum og aflevering i lufthavn. Betales ved afhentning. Basisforsikring inkl.
 3. Fuld forsikring og ekstra chauffør kan tilkøbes ved afhentning.
Muligt/Valgfrit
 1. Gør din rejse personlig: Udvid opholdet, tilføj spændende og autentiske oplevelser mv.
 2. Billeje: Sig til såfremt du ønsker en anden bilkategori.
 3. Forlængelse af ophold i eks. Madrid, eller andre steder kan arrangeres.
 4. Afbestillingsforsikring fra Gouda: 7 % af rejsens pris (kan tilvælges ved bestilling). Læs mere her.

Udforsk Historien og Skjulte Skatte: 3 Nætter i Madrid og 3 i UNESCO-Byer på Parador-hoteller

fra
7.250 DKK/pers.
Modtag Tilbud
Tillæg for enkeltværelse: 1.900 DKK

Dagsprogram

Udforsk Historien og Skjulte Skatte: 3 Nætter i Madrid og 3 i UNESCO-Byer på Parador-hoteller

Detaljeret rejseplan (se alle dage )
Dag 1-3: Madrid

Ankomst til Madrid og indkvartering på charmerende og centralt placeret 4-stjernet hotel.

Eksempel dag 1: Madrid er en moderne storby med ca. 5 mio. indbyggere, men har samtidig en atmosfærefuld og hyggelig gammel bydel. De tre dage i Madrid kan indeholde vidt forskellige oplevelser, alt efter smag og behag, hvilket vi fortæller meget mere om i den medfølgende guidebog.
Denne dag kan eksempelvis bruges til at skabe sig et overblik, hvilket kan gøres med udgangspunkt i centrum ved Plaza Mayor og Puerta del Sol, hvor omkring den gamle bydel snor sig. Her kan dagen nydes på bedste spanske vis på La Latinas tapasbarer og eventuelt afsluttes med et Flamenco show om aftenen.

Eksempel dag 2: Byen er verdensberømt for sine museer, hvor El Prado hører til blandt verdens ypperste museer. På Reina Sofia kan du opleve Picasso's store og berømte Gernika-billede. Hvis du ikke ønsker at bruge hele dagen på museumsbesøg, er der masser af andre muligeder. Gå på opdagelse i Madrid's spændende forretninger, fra de eksklusive på Calle de Serano til de kreative i Chueca og Malasaña. Er man er til fodbold kunne man passende slå et smut forbi en af verdens største 'fodbold-helligdomme', Real Madris's hjemmebane, Estadio Santiago Bernabeau, hvis museum også er et besøg værd.

Eksempel dag 3: Madrid er mulighedernes by. Hvad med et besøg i en af Madrid smukke parker, dase rundt i Retiro eller Casa Campo. Skal der ske lidt mere kan man besøge Warner Brothers pendent til DisneyWorld, som ligger lidt uden for byen. Madrid bliver man ikke træt af, der er altid nye spændende hjørner at opleve.

Dag 4: Salamanca

Første stop er Salamanca, 225 km. nordvest for Madrid. Den gamle universitetsby er som et stort museum og de mange studerende sørger for at her aldrig er kedeligt. Byen har blandt andet en af Spaniens smukkeste pladser, og den gamle bydel er en fryd for øjet - og er selvfølgelig på UNESCO's liste over verdenskulturarv.

Der er flere spændende stop undervejs fra Madrid til Salamanca, blandt andet Franco's omstridte monument fra borgerkriger, Valle de los Caidos (de faldnes dal) og byen Avilá hvis gamle bydel er omkrænset af en smuk romersk bymur.

Dag 5: Segovia

Turen går mod sydøst til byen Segovia. Her findes den verdensberømte romerske akviadukt som også er på UNESCO verdenskulturarvsliste tillige med Segovias gamle bydel. En fantastisk by at udforske. Udsigten fra slottet Alcázar er forbløffende. Slottet inspirerede Walt Disney til eventyret om snehvide. 

Området er kendt for 'cuchinillo' som er små grise, tilbredt til perfektion. Gå glip af dette traditionelle måltid.

Dag 6: Alcalá de Henares

Alcala de Henares ligger umiddelbart øst for Madrid, er fødested for den hæderkronede Miguel de Cervantes, forfatter til "Don Quixote", samt hjemsted for et af de mest prestigefyldte universiteter i Spanien. Dets rige kulturelle arv bestående af kirker, klostre og universitetsbygninger, bringer dig tættere på det spanske liv under den spanske guldalder. 

Dag 7: Hjemrejse

Hjemrejse fra lufthavnen i Madrid.

Andre lignende rejser

Se alle Camino pilgrimsrejser

Hvad siger vores kunder

Læs vores gæsters anbefalinger

Vores blog

Se flere blogindlæg