Denne hjemmeside bruger egne og tredjepartscookies, for at hjemmesiden fungerer optimalt og til at generere brugsstatistik.
Ved at fortsætte med at browse, acceptere du vores ookiepolitik

Camino Francés(Logroño - Burgos)

Kort Camino Francés: Logroño - Burgos

Pilgrimsvandring gemmen Riojas Vinmarker til Katedralen i Burgos

Caminovandringen fra Logroño til Burgos er både realtiv let, og nok så vigtig, relativ let tilgengelig. Det gør strækningen til en ideel smagsprøve på Caminoen, hvis du ønsker at forsøge dig med en pilgrimsvandring, uden at bruge for mange penge, rejsetid eller for mange fridage - og samtidig ønsker at undlade at ende i Santiago allerede på første pilgrimsvandring. 

En strækning som vi ofte tilbyder i en kortere version, til vennegrupper eller andre private arrangementer, som ønsker at vandre max. 3-4 dage.

Caminovandringen begynder i Logroño, en by kendt for sin varme gæstfrihed og udsøgte mad. Når du slentrer gennem dens brostensbelagte gader og livlige torve, vil du blive opslugt af La Rioja's autentiske charme.

Turen varierer fra de smukke bløde bakker, beklædt med vinstokke og nåleskove i La Rioja, til den enorme slette, med utallige små landsbyer, for hvilke Camino de Santiago gennem århundrede har været livgivende.

I Burgos venter byens UNESCO's verdenskultur-arv-katedral, midt i det historiske centrum. Med dit personlige guidemateriale ved hånden, som du har modtaget før afrejse, sikrer du dig at få alle oplevelserne med, både de Camino- og ikke Caminorelaterede. Her har vi samlet alle vores erfaring og anbefalinger til opleveler, restauranter, egnsretter, ruteinformation og praktiske råd. Desuden oplysninger om vores nødnummer, hvorved du altid har os ved hånden, såfremt det måtte vise sig nødvendigt!

Klik på 'Modtag tilbud' (i højre kolonne) for at komme i kontakt med Spain is More for et personligt tilbud.
 

Spain is More tilbyder:

Gør din rejse personlig! Spain is More tilbyder og garanterer følgende på denne rejse: 

✔ Rejs hver dag året rundt.

✔ Husk! Etaperne kan tilpasses dine behov.

✔ Nøje udvalgte Hoteller, altid med privat badeværelse.

✔ Spain is More's Camino-guidebog med praktiske pilgrimsoplysninger, forslag til pakkeliste, anbefalelsesværdige restauranter, bykort med camino- og hotelplacering, pilgrimspas, gode råd og vejledninger, service-telefon-numre og m.m.

✔ Tilføj bagagetransport (se tillægspris under 'mulig/valgfrit').

 

Gå ikke glip af...

✔ Spis tapas og pinchos i Logroños berømte tapas-gade. Guidematerialet viser dig de helt rigtige tapas-barer. Vi kan arrangere et besøg en vingård inkl. smagning i gåafstand fra Logroño centrum.

✔ Besøg Yuso og Suso klostrene, som blev erklæret for verdensarv i 1997. Kræver ekstra overnatning/hviledag i enten i Nájera eller Santo Domingo de la Calzada.

✔ At udforske de kulturelle vidundere i Burgos.
 

Læs mere om Camino Francés: Afstande, terræn, vejr og gode råd.

Inklusiv
 1. 6 overnatninger i dobbeltværelse – altid inkl. eget bad/toilet.
 2. 6 x morgenmad.
 3. Fly København/ Billund/ Hamburg/ Aalborg til Madrid eller Bilbao t/r - inkl. 1 stk check-in bagage p.p.*
 4. Transport fra Madrid eller Bilbao til Logroño.
 5. Transport fra Burgos til Madrid eller Bilbao.
 6. Spain is Mores digitale guidebog 
 7. Pilgrimspas/Credencial
 8. 24/7 nødtelefonnummer.
 9. Skatter og afgifter.

*Med mindre andet er specificeret i tilbuddet. Vægt afhænger af flyselskab (typisk mellem 20 og 23 kg.). 

Ej inklusiv
 1. Korte lokale bus eller taxi transporter, eksempelvis fra lufthavn til lokal bus- eller togstation. 
Muligt/Valgfrit
 1. Personliggør din Camino: Udvid opholdet, opdel etaper, tilføj spændende oplevelser mv.
 2. Bagageservice på pilgrimsruten kan tilkøbes. Hvis du tilkøber bagageservice bliver din taske/kuffert fragtet fra hotel til hotel på programsatte vandredage. Pris ved foreslåede etapedeling, 400 kr./enhed af max 15 kg.
 3. Forlængelse af ophold i eksempelvis, Madrid, Logroño, Burgos eller Bilbao kan tilkøbes.
 4. Trykt guide. Hvis du foretrækker den trykte guide, kan den købes for 30 euro pr. eksemplar. (Du kan tilføje det, når du køber rejsen).
 5. Transport fra hotel til lufthavn på afrejsedagen.
 6. Afbestillingsforsikring. Koster 7% af rejsens pris og kan tilføjes i forlængelse af evt. accept af tilbud. Spain is More samarbejder med Gouda Rejseforsikring. Læs mere om afbestillingsforsikring her. 
 7. Rejseforsikring. Spain is More samarbejder med Gouda Rejseforskring, for vejledning omkring forsikringstype kontakt Gouda eller din salgskonsulent i Spain is Mores. Du kan klikke ind her og købe en rejseforsikring. Overvej evt. en års-rejseforsikring inkl. afbestillingsforsikring. 

Camino Francés

(Logroño - Burgos)

fra
7.400 DKK/pers.
Modtag Tilbud
Tillæg for enkeltværelse: 990 DKK

Dagsprogram

Logroño - Burgos

Detaljeret rejseplan (se alle dage )
Dag 1.- Ankomst til Logroño

Du ankommer til Logroño med bus eller tog fra enten Madrid, Bilbao eller Barcelona, alt afhængig af din flyrejse.

Omkring Ebro-flodens bredder ligger Logroño, som gennem århundrede har været en vigtig korsvej for "Camino de Santiago". I Logroño du vil bo på et dejligt hotel i det historiske centrum. Området er flydt med monumenter, kringlede gader, butikker, barer samt torve, hvor du kan nyde byens berømte tapas. I Logroño, som er La Rioja's hovedstad, er vin selvfølgelig en stor del af hverdagen. I Spain is More's guidebog, som du modtager før afrejse, vil du finde et udvalg af de bedste restauranter, vinkældre og tapasbarer.

Dag 2.- Logroño - Nájera 29 Km

Parker og naturområder afslutter opholdet i Logroño og fra højsletten åbnes dørene til det bløde Rioja-landskab, fyldt med vinmarker.

Denne etape tager dig gennem hyggelige landsbyer til Najera, som hver især har forskellige traditioner, såsom keramik og vinproduktion. Bakkerne som du passerer giver udsigt over rækker af vinstokke, et smukt syn især i september, hvor høsten har nået sit højdepunkt.

Afstand: 29 Km

HØJDEPROFILm
NájeraLogroño
Dag 3.- Nájera - Sto. Domingo 21 Km

Målet Santo Domingo de la Calzada, en idyllisk og historisk landsby i området, Rioja Alta. Ruten går gennem den indbydende by Azofra.

På denne rute vil du vandre gennem enorme korn-marker da du herfra bevæger dig ind i et område som også er kendt som Europas madkammer. Santo Domingo er en levende by. Der er mange gode restauranter og en meget velbevaret bymidte, der tiltrækker mange turister hele året rundt. Hvis du vælger at tilbringe en ekstra dag i byen kan du få tid til at opleve de verdensberømte kloste som ligger i kort afstad derfra. Spain is More kan være behjælpelig med at arrangere en spændende tur hertil.

Afstand: 21 Km

HØJDEPROFILm
Sto. DomingoNájera
Dag 4.- Sto. Domingo - Belorado 21 Km

På dagens etape går man for første gang ind i Castilla-Leon regionen. Herfra og resten af caminoen til León, vil du passerer gennem de åbne vider på den enorme Meseta-slette som strækker sig næsten helt til Madrid mod syd og til Astorga i vest. Det næste mål er Belorado, der ligger ved foden af et højdedrag, hvor gamle grotter og ruiner af et mytisk slot stadig kan ses.

Afstand: 21 Km

HØJDEPROFILm
BeloradoSto. Domingo
Dag 5.- Belorado - San Juan de Ortega 25 Km

Dagens etape passerer flere interessante monumenter såsom Virgen de la Peña kirken, som er gravet ud i klipperne samt nogle ganske velplacerede borge (ruiner).

Denne del af rejsen passerer gennem bakkede landskaber og store skove (i store træk de sidste skove inden du når den anden side af León).

Afstand: 25 Km

HØJDEPROFILm
San Juan de OrtegaBelorado
Dag 6.- San Juan de Ortega - Burgos 26 Km

Den første del af turen går gennem en lille fyrreskov før du stifter bekendskab med Burgos forstæder.

I Atapuerca, lidt før Burgos, ligger en af verdens vigtigste arkæologiske udgravninger. Her har man fundet et af verdens ælste skeletter, samt utallige forhistoriske objekter. Disse udstilles på museet 'Evolucion Humana' (museet for menneskets udvikling) i Burgos - et ganske spændende og lærerigt besøg.

Burgos blev grundlagt i år 884 og dets historiske arv er stor og spændende. Byen er fyldt med monumenter og med den gotiske katedral som byens kronjuvel. Faktisk blev katedralen i Burgos en UNESCO-monument allerede i 1984. Burgos har et unikt middelalderligt udtryk med mange hyggelige torve og pladser.

Afstand: 26 Km

HØJDEPROFILm
BurgosSan Juan de Ortega
Dag 7.- Hjemrejse

Afrejse fra Burgos med bus eller tog til Madrid, Bilbao eller Barcelona.

Andre lignende rejser

Se alle Camino pilgrimsrejser

Hvad siger vores kunder

Læs vores gæsters anbefalinger

Vores blog

Se flere blogindlæg