Denne hjemmeside bruger egne og tredjepartscookies, for at hjemmesiden fungerer optimalt og til at generere brugsstatistik.
Ved at fortsætte med at browse, acceptere du vores ookiepolitik

4.9

ANMELDELSE: To uger på Caminoen - bog af Dortea Uggerhøj

Dorteas Uggerhøjs bog har fået flotte ord med på vejen - læs anmeldelse af 'To uger på Caminoen' herunder.

2018-03-27

ANMELDELSE AF “TO UGER PÅ CAMINOEN” AF DORTEA UGGERHØJ

Som pilgrim har jeg læst mange pilgrimsbøger. Når der ukker én ny op, som “To uger på caminoen” af Dortea Uggerhøj, skal der noget til for at begejstre én. Det lykkes fint. Dortea har skrevet sin pilgrimsbog i en kombination af ægte følelser af både glæde og smerte – og praktiske råd til kommende pilgrimme - og har derudover tilsat en portion spiritualitet og åndelig klogskab.

På trods af smerter og vabler nyder Dortea pilgrimslivet. Benene vil stadigt fremad; samtidigt med at man har lyst til at stoppe. Dortea beskriver det i bogen s63: “Allerede nu, efter så få dage, kan jeg mærke, det kræver noget at stå op hver morgen, pakke rygsækken, og sætte den ene fod foran den anden, igen, igen. Men samtidig fylder følelsen også af at ville gå.”

- - -

VIND BOGEN "TO UGER PÅ CAMINOEN".

Gå til vores Facebook og 'like' eller 'del' opslaget den 27. marts om bogen eller skriv dit navn i kommentarfelter herunder

(lodtrækning søndag den 1. april).

Så deltager du i lodtrækningen om to bøger.

- - -

Dortea formidler levende sin nysgerrige tilgang og sit generelle mod på at leve livet. Hun analyserer sin vandring – og bruger sine synlige claire voyante evner til at hjælpe andre pilgrimme. Hun opdager, at man let får svar på egne spørgsmål, mens man går (s137): “Dagene er fyldte med aha-oplevelser, der er ikke længere noget, der overrasker mig. Næsten hver eneste gang jeg får en tanke, eller har tænkt på et spørgsmål, så er svarene kommet lige umiddelbart efter. Det er lidt underligt. ”Måske er der virkelig noget med, at den spirituelle energi er så meget højere her under Mælkevejens stjerner.”

Dortea har en intention med bogen: “Jeg vil ikke skrive en bog til dem, der har gået turen mange gange, og det er ikke en rejseguide. Det skal være en bog til dem, der overvejer at tage turen, og det er en bog til dem, der måske ikke selv har lyst til at gå turen, men som har lyst til at tage på caminoen sammen med mig, i min rejsebeskrivelse.”

- - -

Klik her og læs eksklusivt et afsnit af bogen 'To uger på Caminoen'.

- - -

Intentionen er lykkedes. Det kan anbefales at læse “To uger på caminoen” - både hvis man selv overvejer at ville tage afsted - men også, hvis man blot har lyst til at følge Dortea i tankerne. Man er med på turen skridt for skridt, dag for dag – og man mærker, tænker og føler caminoen fra alle dens sider.

Som jeg og mange andre får Dortea også caminoen i blodet (citat side 208): “Nu sidder jeg i gaten og stirrer tomt ud i luften. Jeg er virkelig blevet forelsket.”

Jeg håber, at bogen vil få mange læsere, og at de også vil få lyst til at gå. Det er sundt at gå - at overveje sit liv – berigende og styrkende at være ”sin egen kvinde/mand” på caminoen.

Dortea skriver s194: “Der er sket noget ganske særligt, vi er sikkert de samme mennesker, men bare overhovedet ikke alligevel. Jeg har aldrig nogensinde været på noget kursus, der har forvandlet så meget i mig, som de sidste to uger har gjort.”

Caminoen - en forvandlingsproces, der rykker! Læs bogen - eller lyt til den, mens du går. Du bliver klogere – og kommer til at gå med et nydelsesfuldt lille smil om munden med Dorteas velskrevne ord i dine ører.

Anette Riis, pilgrim – februar 2018

BESTIL BOGEN

Bogen kan fra den 29. martst 2018 køber i alle landets boghandlere og bestilles på: http://dortea.dk/to-uger-paa-caminoen

Pris 225, - inkl. forsendelse.

BOGRECEPTION

Kom meget gerne til bogreception på “To uger på Caminoen”. Skærtorsdag den 29/3 kl. 14 –17.00, Lindevej 12 i Nordby.

Tilbage